Landgoedfair Heerlijkheid Marienwaerdt
Aug
15
to Aug 19

Landgoedfair Heerlijkheid Marienwaerdt

Van 15 t/m 19 augustus organiseert landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt weer de jaarlijkse Landgoedfair.

Geniet met het hele gezin van alles wat het goede buitenleven te bieden heeft. Winkel op je gemak bij ruim 180 standhouders met originele artikelen voor huis en tuin, kleding en tal van accessoires. Of laat je zintuigen prikkelen op het nieuwe foodfestival ‘Samen genieten’. Uit kramen en busjes presenteren hippe, jonge ondernemers huisgemaakte, biologische en verse producten met swingende muziek. Workshops en demonstraties en leuke kinderactiviteiten zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt op de Landgoedfair.

View Event →
beleef landleven!
Sep
7
to Sep 9

beleef landleven!

We zien je graag weer tijdens Beleef Landleven op 7, 8 en 9 september in 2018!
Het wordt alweer de achtste Beleef Landleven, hét evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt. In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem kwam Landleven tot leven

View Event →

Buitengewoon stoer
Mar
23
to Mar 25

Buitengewoon stoer

  • Sluiskade Noordzijde Almelo, Overste Netherlands (map)
  • Google Calendar ICS

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart is Almelo ‘the place to be’ voor íedereen die houdt van een lekker actieve beleving van het buitenzijn. Stoere mensen die er graag op uit trekken. Met een voorliefde voor mooie dingen. Mensen die op zoek zijn naar alles wat daar bij past. Mensen die op zoek zijn naar u!

View Event →