Royal Christmas Fair Den Haag 14 t/m 23 december 2018!
Dec
14
to Dec 23

Royal Christmas Fair Den Haag 14 t/m 23 december 2018!

  • Lange Voorhout Den Haag, ZH, 2514 AB Netherlands (map)
  • Google Calendar ICS

De Royal Christmas Fair is gesitueerd in het historisch hart van Den Haag. Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats en het Plein.

Op het romantische Lange Voorhout in het centrum van Den Haag.

Vrij toegankelijk! Kom langs! Wij hebben er enorm veel zin in! De NO-AXE is natuurlijk te proberen bij onze stand.

View Event →
Castle Christmas Fair 2018
Nov
29
to Dec 2

Castle Christmas Fair 2018

Een van de mooiste locaties van ons land is wederom het toneel van dé kerstmarkt in Noord-Holland. Een gezellige kerstbeleving in en rondom een eeuwenoud Slot. De perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de gezelligste dagen van het jaar.

De landerijen rondom Slot Assumburg zijn recent omgetoverd tot een uniek evenemententerrein inclusief park, sportfaciliteiten, modern bezoekerscentrum en een historische kasteeltuin.

View Event →
Landleven in de Praktijk
Sep
6
to Sep 8

Landleven in de Praktijk

  • Landleven in de Praktijk (map)
  • Google Calendar ICS

We zien je graag weer tijdens Landleven in de praktijk 2018! De No-Axe is actief te proberen.
Op 6, 7, 8 en 9 september is het zo ver, Landleven in de Praktijk. Een nieuw kleinschalig evenement in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem met de leukste, leerzaamste en gezelligste workshops verdeeld in vier thema's.

View Event →
Landgoedfair Heerlijkheid Marienwaerdt
Aug
15
to Aug 19

Landgoedfair Heerlijkheid Marienwaerdt

Van 15 t/m 19 augustus organiseert landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt weer de jaarlijkse Landgoedfair.

Geniet met het hele gezin van alles wat het goede buitenleven te bieden heeft. Winkel op je gemak bij ruim 180 standhouders met originele artikelen voor huis en tuin, kleding en tal van accessoires. Of laat je zintuigen prikkelen op het nieuwe foodfestival ‘Samen genieten’. Uit kramen en busjes presenteren hippe, jonge ondernemers huisgemaakte, biologische en verse producten met swingende muziek. Workshops en demonstraties en leuke kinderactiviteiten zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt op de Landgoedfair.

View Event →
Buitengewoon stoer
Mar
23
to Mar 25

Buitengewoon stoer

  • Sluiskade Noordzijde Almelo, Overste Netherlands (map)
  • Google Calendar ICS

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart is Almelo ‘the place to be’ voor íedereen die houdt van een lekker actieve beleving van het buitenzijn. Stoere mensen die er graag op uit trekken. Met een voorliefde voor mooie dingen. Mensen die op zoek zijn naar alles wat daar bij past. Mensen die op zoek zijn naar u!

View Event →