Levertijd is 2 tot 3 werkdagen

Aanmaakhout maken

Of u nu een houtkachel, openhaard of vuurkorf heeft, het begint allemaal met aanmaakhout. Het haardhout is gemakkelijk aan te steken met aanmaakhout. Onontbeerlijk voor een lekker haarvuur. De NO-AXE is hét gereedschap om snel en gemakkelijk aanmaakhout te maken.

Bent u opzoek naar de beste manier om aanmaakhout te maken? Zoek niet verder, want de NO-AXE is een veilig, makkelijk en snel stuk gereedschap om hout mee te splitten.

NO-AXE aanmaakhout maken

 

De NO-AXE is een uniek stuk gereedschap om aanmaakhout mee te maken. Uitgevonden door Arjan & Arjan uit Culemborg. Een veilig stuk gereedschap voor het maken van brandhout. Het hout hakken kan tot een dikte van maximaal 20 cm. Met plaatst het hout op de NO-AXE en slaat er vervolgens op met een hamer om het te splijten. Veiliger kan niet.

 

Veilig

Omdat het mes schuin staat, en de rugsteun aanwezig is, blijft het hout netjes staan en heb je je handen vrij om te slaan met de hamer. De NO-AXE wordt veilige en stevig bevestigd op een stronk hout met de meegeleverde houtdraadbouten. Omdat je geen bijl maar een hamer in je hand hebt, voorkom je het risico dat je in je been of je knie hakt. Daarnaast hoe je het hout niet vast te houden, wat handwonden voorkomt. Het hout valt veilig naar de zijkanten weg, van je af. Geen risico om bezeerd te worden door rondvliegend hout. Het snijblad wordt beschermd met een hoes die tijdens het gebruik aan de achterkant van de NO-AXE bewaard kan worden.

Een ideaal stuk gereedschap voor jong en oud.

NO-AXE houtklover op stronk

Makkelijk

De hamer doet het werk. Het gewicht van de hamer zorgt ervoor dat je zeer moeiteloos houtblokken tot 20cm prima kunt kloven. De rugsteun en het schuine blad zorgen ervoor dat het hout blijft staan. Je hoeft het hout niet vast te houden!

 

Snel

Het gebruik van de NO-AXE is zo moeiteloos, dat je gemakkelijk een hele kruiwagen hakhout tot aanmaakhout maakt. Elke vorm hout, ook al is het schuin, rond of rechthoekig kan gemakkelijk in stukken worden gespleten.

 

Bekijk de NO-AXE in de shop.