Houtsplijter

Bent u opzoek naar de beste houtsplijter om aanmaak hout mee te maken? Zoek niet verder, want de NO-AXE is een veilig, makkelijk en snel stuk gereedschap om hout mee te splijten.

NO-AXE

 

De NO-AXE is een uniek stuk gereedschap om hout mee te splijten. Uitgevonden door Arjan & Arjan uit Culemborg. Een veilig stuk gereedschap voor het maken van brandhout. Het houtkloven kan tot een dikte van maximaal 20 cm. Met plaatst het hout op de NO-AXE en slaat er vervolgens op met een hamer om het te splijten. Veiliger kan niet.

 

Veilig

Omdat het mes schuin staat, en de rugsteun aanwezig is, blijft het hout netjes staan en heb je je handen vrij om te slaan met de hamer. De NO-AXE wordt veilige en stevig bevestigd op een stronk hout met de meegeleverde houtdraadbouten. Omdat je geen bijl maar een hamer in je hand hebt, voorkom je het risico dat je in je been of je knie hakt. Daarnaast hoe je het hout niet vast te houden, wat handwonden voorkomt. Het hout valt veilig naar de zijkanten weg, van je af. Geen risico om bezeerd te worden door rondvliegend hout. Het snijblad wordt beschermd met een hoes die tijdens het gebruik aan de achterkant van de NO-AXE bewaard kan worden.

Een ideaal stuk gereedschap voor jong en oud.

NO-AXE houtklover op stronk

Makkelijk

De hamer doet het werk. Het gewicht van de hamer zorgt ervoor dat je zeer moeiteloos ook grote stronken hout kunt kloven. De rugsteun en het schuine blad zorgen ervoor dat het hout blijft staan.

 

Snel

Het gebruik van de NO-AXE is zo moeiteloos, dat je gemakkelijk een hele zak hout tot aanmaakhout hakt. Elke vorm hout, ook al is het schuin, rond of rechthoekig kan gemakkelijk in stukken worden gespleten.

 

Bekijk de NO-AXE in de shop.